Olen tehnyt ruokaa kasvavalla intohimolla parikymmentä vuotta. Vuosien aikana on tullut koikeiltua monien maiden keittiöitä ja fiilisteltyä ruokien tekemistä tuntikausien sessioista pikapastoihin. Perhe ja lapset tietenkin asettavat käytännössä omat rajoitteensa ruokamaailmaan uppoutumiselle ja pitävät jalat välillä tukevasti maassa.

Kaikista ruokamaailmoista olen eniten tykästynyt italialaiseen ruokaan yhdistettynä vapaamielisesti suomalaiseen, ranskalaiseen, espanjalaiseen, kreikkalaiseen ja venäläiseen. Näiden keittiöiden ruokia jaksan tehdä ja nauttia päivästä toiseen. Toisesessa osastossa pidän sellaiset keittiöt, joiden ruoka on välillä syötynä mahtavaa, mutta ei päivittäisenä ruokana. Näitä ovat mm. japanilainen, kiinalainen, thai&vietnam sekä kreoliruoka