Koivunpunikkitatista ja kauravarrasleivästä sekä kanttarelleista syntyi seuraavanlainen pieni iltaherkku, jossa yhdistyi suomalainen sienimakumaailma ja eteläisen Välimeren kuivatut hedelmät (taateli, viikuna).

20110907-141732.jpg

20110907-141745.jpg

Paista koivunpunikkitatti voissa/oliiviöljyssä/keijussa oman maun mukaan. Mausteiksi suolaa ja mustapippuria. Leikkaa mielellään luomuviikunat ja -taatelit pieniksi suupaloiksi samoin kuin meetvursti/salami/kylmäsavuporo. Paista erikseen pepperonisalamin siivu ja kanttarellit pannulla hitaalla lämmöllä, että pepperoni hikoilee ja luovuttaa makuaan sienille.

Asettele tatin palat leivälle ja viikunat sekä taatelit lautaselle leivän yhteyteen. Kanttarelli-pepperoni voi olla vaikka omassa pikkukipossaan esillä.