Helppoja ja maukkaita papusalaatteja on helppo tehdä ja niistä tulee oiva lisä ruokakokonaisuuteen ja niillä saa jopa korvattua hiilihydraattipuolta, jos niin haluaa.

Tällä kertaa en voinut vastustaa granaattiomenoiden kiusausta kaupassa ja kotona mieleeni tuli sen yhdistäminen papusalaattiin, lopputulos oli kerrassaan mainio ja sopi hyvin itse savustetulle lohelle

Ainekset:
– valmiiksi keitettyjä papuja
– granaattiomena
– punasipuli
– persiljaa, kuivattukin käy
– grana padano -juustoa
– mustapippuria ja suolaa
– tuoretta tilliä
– oliiviöljyä

Huuhdo pavut huolella, Lisää öljy, suola ja pippuri. Pieni sipuli ja laite silppu likoamaan valkoviinietikka/vesiliemeen. Puhdista granaattiomenan siemenet huolellisesti, ettei yhtään valkoista väliainetta pääse mukaan. Pieni juusto ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää lopuksi tillisilppu. Anna salaatin tekeytyä hetki viileässä.

itse laitoin papusalaattia itse savustetun lohen seuralaiseksi ja mätsi oli liki täydellinen.