Jättisipuli on maultaan ihanan pehmeää ja makeaa. Sain vuosia sitten reseptin jättisipulin valmistamiseksi ja olen varioinut sitä eri tavoin. Tässä yksi versio.

Ainekset:
– Jättisipuli
– Olutta, lageria tai tummaa
– vehnäjauhoja
– kananmunaa
– suolaa

Leikkaa sipulista n. sentin vahvuisia kiekkoja. Leivitä kiekot kananmunassa ja vehnäjauhossa, voit vielä tuplaleivcittää kananmunassa ja korppujauhossa, jos haluat. paista kiekot hellävaroen öljy-voi-seoksessa kunnes sipuli on pehmeää ja kuorrutus kauniin väristä. ripottele suolaa paiston aikana kiekoille.

Kiekkojen paistaminen on vaikeaa, koska kiekko hajoaa helposti, ei muuta kuin kärsivällisyyttä.

Itselläni kiekot hajosivat pahemman kerran, kun en käyttänyt leivityksessä lainkaan kananmunaa ruokailijoiden allergioiden takia.